Socol completează lista debuturilor în Liga a 2-a a juniorilor de la Centrul de Copii şi Juniori

Mădălin Marius Socol completează lista jucătorilor de la Centrul de Copii şi Juniori al Gloriei, promovaţi de Ilie Stan la echipa mare. După ce în meciul cu Aerostar Bacău, atunci când formaţia din Crâng a fost „lovită” de COVID, tehnicianul buzoian a avut la dispoziţie nu mai puţin de șapte juniori, în primul unsprezece regăsindu-i pe Alexandru Popescu şi Dragoş Lazăr (Andrei Toader, George Ionică, Alexandru Şoaită, George Dima şi Claudiu Ionescu, pe banca de rezerve), a venit rândul altui elev al profesorului Mugurel Măndoiu să facă cunoştinţă cu liga secundă.

Convingător la antrenamente, dar şi la cele câteva partide de verificare susţinute în ultima perioadă de către SCM Gloria Buzău, Mădălin Marius Socol a debutat în acest eşalon, sâmbătă, în partida pe care echipa noastră a câştigat-o cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

De altfel, Ilie Stan spunea că lista cu jucători din propria pepinieră este deschisă, iar dacă aceştia vor da dovadă de seriozitate şi vor munci foarte mult, cu siguranţă vor primi şansa de a face pasul către fotbalul mare.