COMUNICAT DE PRESĂ NR. 101

COMUNICAT DE PRESĂ NR. 101

13.11.2018

 

La data de 14 noiembrie 2018, ora 12.00, la sediul SCM Gloria Buzău va avea loc o conferință de presă susținută de conducerea clubului. Cu acest prilej, vor fi analizate rezultatele sportive obținute de diferitele secții în ultima perioadă, vor fi prezentate presei o parte dintre noile achiziții ale clubului și se va expune o proiecție a activităților viitoare.

Conferința de presă marchează trecerea la un sistem continuu și predictibil al comunicării clubului cu mass media locală, bazat pe organizarea de întâlniri regulate (pentru început, odată la două săptămâni) între jurnaliști,  sportivi, staff-ul tehnic și responsabilii manageriali ai clubului.

Suntem convinși că îmbunătățirea politicilor noastre de comunicare va conduce la o înțelegere mai nuanțată a fenomenului sportiv buzoian de către presa de specialitate, la o mai completă, rapidă și eficientă informare a mass- media despre evenimentele sportive în desfășurare, la o mai bună promovare a imaginii clubului și la o mai mare apropiere a publicului față de SCM Gloria Buzău.

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN