COMUNICAT DE PRESĂ NR. 102

La data de 28 noiembrie 2018, ora 12.00, la sediul SCM Gloria Buzău va avea loc o conferință de presă susținută de conducerea clubului. Cu acest prilej, vor fi analizate rezultatele sportive obținute în ultima perioadă și se va expune o proiecție a activităților viitoare.

După cum am promis, vom continua informarea constantă și substanțială a mass media, aducând în fața jurnaliștilor, alături de managerii clubului, antrenori și sportivi care au participat la cele mai importante competiții desfășurate în ultimele două săptămâni.

Astfel, veți avea oportunitatea de a dialoga cu Bogdan Dinu, în prima sa conferință după meciul pentru titlul mondial, cu Steluța Duță, după participarea sa la Campionatul Mondial de Box din India, de a afla de la antrenorul echipei de fotbal, George Timiș, impresii la finalul turului de campionat și de la șeful secției de gimnastică, Constantin Vâlcu, detalii despre excelentul bilanț obținut la Campionatul Național de Gimnastică pentru juniori I de la Reșița, de către sportivii SCM Gloria Buzău.

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN