Săptămâna de foc: 4 x 4

SCM Gloria Buzău este al doilea club din România ca număr de secții (11), după CSM București (12). Sportivii noștri sunt angrenați în 4 campionate ale sporturilor de echipă: Liga a 2-a Casa Pariurilor la fotbal, Liga Florilor la handbal feminin, SuperLiga CEC Bank la rugby și Divizia A1 la volei masculin.

În săptămâna 5 – 12 octombrie, sportivii noștri trebuie să facă față unei situații cu totul ieșită din comun: cele 4 echipe ale noastre vor întâlni 4 echipe aflate în fruntea Campionatului sau deținătoare ale titlurilor de campioană. Este o situație unică și probabil greu de repetat în istoria clubului!

Astfel, pe data de 5 octombrie, echipa de rugby a evoluat pe teren propriu împotriva campionilor en-titre, actuala ocupantă a locului întâi în SuperLigă, CSM Știința Baia Mare. Marți, 8 octombrie, fetele din echipa de handbal vor înfrunta acasă liderul CSM Corona Brașov iar, în aceeași seară, fotbaliștii noștri vor evolua în deplasare la fruntașa Ligii a 2-a, FC Turris Turnu Măgurele. În fine, în prima etapă a Diviziei A1 la volei masculin, băieții noștri vor juca pe terenul campionilor sezonului trecut, CSM Arcada Galați.

În această situație excepțională avem nevoie de toată susținerea galeriei și a suporterilor noștri, de ambiție, îndârjire și încredere în forțele proprii, pentru a obține rezultate pozitive. Știm că va fi o săptămână deosebit de dificilă, care sperăm să se încheie cu bine. Mult succes și un dram de noroc!

Hai Buzău, Buzău!