COMUNICAT DE PRESĂ NR. 225 18.10.2021

Sport Club Municipal Gloria Buzău vă învită joi, 21 octombrie 2021, cu începere de la ora 18:30, la o partidă incendiară! Echipa noastră va întâlni, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” formația CSM București, în etapa cu numărul 6 din Liga Florilor MOL.

Deoarece incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori, conform Hotărârii nr. 1.050 din 2 octombrie 2021, se permite participarea la competițiile sportive până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 43 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Măsura prevăzută mai sus se aplică tuturor persoanelor care au acces în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” (reprezentanți mass-media, personal administrativ, spectatori, inclusiv posesori de abonamente, suporteri care își achiziționează bilete, sportivi legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău, persoane cu dizabilități și persoane cu vârsta peste 70 de ani, minorii cu vârsta peste 12 ani).

Pentru partida de joi, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarele case de bilete:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă, deschisă joi, 21.10.2021, între orele 10:30 – 18:30, cu 1 operator).

– Ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  1 casă (deschisă, începând cu 19 septembrie 2021, între orele 10:00 – 22:00).

 

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 3, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menționat mai sus. 

Minorii cu vârsta cuprinsă între 12 – 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 10, 11 și 12. 

Accesul în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” se va face până la ora 18:20, respectând legislația în vigoare, pe baza abonamentului sau a biletului de acces, însoțite OBLIGATORIU de certificatul de vaccinare sau de adeverința de trecere prin boală.

Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competițiilor.

 Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

 

Conducerea clubului
SCM GLORIA BUZĂU