Primăvara aduce schimbări pentru sezonul 2022-2023, în handbalul feminin buzoian

Echipa de handbal feminin a clubului SCM Gloria Buzău reprezintă o adevărată forță în campionatul național Liga Florilor MOL. Fetele care s-au alăturat formației buzoiene au găsit aici un public minunat, care le-a susținut necondiționat și, alături de care, au obținut victorii deosebite.

Suntem bucuroși să anunțăm că în noul sezon competițional 2022 – 2023, handbalul feminin buzoian se va îmbogăți cu câteva jucătoare de excepție. Astfel, printre nou venitele la Buzău se numără Valentina Blažević (centru, Măgura Cisnădie), Yaroslava Burlachenko (pivot, Baia Mare), Dzyiana Ilyna (centru, Podravka Koprivnica), Ana Maria Iuganu (extremă dreapta, Bistrița Năsăud) și Kristina Prkačin (inter stânga, Lokomotiva Zagreb).

Pe această cale le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră și le urăm succes în noua lor „carieră” de mămici, Andreei Rotaru și Anei Maria Savu.

Până la debutul noilor noastre handbaliste la Buzău, echipa și stafful tehnic se concentrează pe meciurile ce urmează să se dispute în Liga Florilor.

Mâine, de la ora 17:00, Gloria întâlnește echipa din Brăila, în deplasare, iar miercuri, 13 aprilie, de la aceeași oră, pe teren propriu, fetele vor disputa partida din etapa a 22-a, în compania celor de la CSM Slatina.