George Timiş, mulţumit de stagiul de pregătire de la Izvorani

„Roş-albaştrii” au revenit la finalul săptămânii trecute din cantonamentul de la Izvorani, iar în ceea ce priveşte atât condiţiile de pregătire cât şi „răspunsul” dat de cei 30 de jucători aflaţi sub comanda lui George Timiş, au fost conform aşteptărilor.
Trei partide de verificare şi tot atâtea victorii: 4 la 1 cu Astra 2 Giurgiu (locul 5 în C3), 1 la 0 cu Unirea Slobozia (locul 2 în C2) şi 8 la 1 cu CS Măneşti 2013 Coada Izvorului (Liga 4 – Prahova).
 
„Un cantonament foarte reuşit. A dat Dumnezeu şi am avut parte de o vreme foarte bună pentru pregătire şi am profiatat din plin de toaete condiţiile de pregătire. În plus, am avut posibilitatea să disputăm şi trei partide de verificare, două dintre ele cu adversari foarte buni şi aici mă refer la Astra 2 şi Unirea Slobozia.
Băieţii au răspuns foarte bine. Efortul a fost susţinut dar în acelaşi timp controlat, fără să se exagereze. Ne bucurăm că toţi jucătorii au fost apţi din punct de vedere medical. Mai mult, Mădălin Puşcă a fost şi el alături de noi, şi îmbucurător este faptul că a început perioada de refacere după accidentarea din turul campionatului şi în două săptămâni sperăm să intre în progamul normal de antrenament alături de ceilalţi jucători.
După acest cantonament am definitivat şi lotul. Suntem acoperiţi pe toate posturile, şi aşa cum am mai spus-o băieţii sunt foarte motivaţi şi pregătiţi să dea totul pe teren pentru a ne îndeplinii obiectivul.
Ştim că returul va fi mult mai greu decât prima parte a campionatului mai ales prin prisma unor deplasări grele, însă sunt convins că în cele din urmă ne vom atinge (O)ţelul. Vom fi atenţi şi vom trata toate meciurile cu maximă seriozitate fie ca jucăm cu Oţelul, Miroslava sau Paşcani”, a declarat antrenorul principal al SCM Gloria Buzău – George Timiş.