Nu-i mai interesează promovarea. Elevii lui George Timiş şi-au schimbat obiectivul

SCM Gloria Buzău a terminat la egalitate, 0 la 0, partida de la Rădăuţi, cu Bucovina din localitate şi a reuşit astfel să obţină, matematic, promovarea în eşalonul superior cu cinci etape înaintea finalului de sezon. Mai mult, echipa din Crâng este prima promovată în Liga 2, şi îşi doreşte în plus să rămână fără înfrângere până la final. Un obiectiv îndrăzneţ pentru statistică, dar nu şi pentru elevii lui George Timiş care vor să demonstreze că evoluţia lor nu a fost una doar pentru… obiectiv.

 „Trebuie să recunosc faptul că problema promovării am rezolvat-o în cea mai mare parte după victoria în faţa Oţelului, însă am încercat şi după aceea să îi ţin pe băieţi conectaţi la joc. Obiectivul nostru a fost şi rămâne acela de a obţine maximum de la fiecare joc. Au fost şi momente în care lipsa de concentrare şi relaxarea jucătorilor au făcut ca evoluţia noastră să nu fie cea mai bună şi aici mă refer la partidele cu Paşcani şi CSM Râmnicu Sărat. A venit însă meciul de la Rădăuţi în urma căruia am reuşit şi matematic să promovăm în eşalonul superior. Chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul noi vom încerca să terminăm campionatul neînvinşi. Ceea ce ar însemna o performanţă în plus pentru o echipă care s-a format în urmă cu două sezoane şi a ajuns aici pas cu pas.
Îi felicit pe băieţi pentru modul cum au înţeles că trebuie să se comporte, atât pe terenul de joc, cât şi în afara acestuia, pentru a ne îndeplini obiectivul. În acelaşi timp suntem conştienţi că din vară ne aşteaptă altceva. Dar până atunci să intrăm pe teren la fel de motivaţi şi să demonstrăm că ceea ce am realizat până acum este rodul muncii, al seriozității și al dăruirii noastre. Ceea ce le voi cere până la sfârșitul campionatului. Deoarece suntem aici să formăm şi să educăm oameni, sportivi, pe măsura așteptărilor tuturor”, a declarat după partida de la Rădăuţi, George Timiş, „şeful din iarbă” al grupării buzoiene.