COMUNICAT DE PRESĂ NR. 115 21.03.2019

Un meci cât un campionat!

Sâmbătă, 23 martie 2019, începând cu ora 15:00, echipa de fotbal a Sport Club Municipal Gloria Buzău va întâlni pe teren propriu formația Suporter Club Oțelul Galați, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a 3-a, Seria 1.

După trei victorii consecutive obținute în acest retur de campionat, SCM Gloria Buzău este pregătită pentru confruntarea cu contracandidata la promovarea în eșalonul secund, SC Oțelul Galați. Dacă pentru echipa noastră partida este una importantă, o victorie distanțându-ne la 8 puncte în clasament de principala urmăritoare, pentru Oțelul este meciul ultimei șanse, în cazul unei înfrângeri echipa nemaiavând decât posibilități teoretice de promovare. De aceea, gălățenii încearcă să se mobilizeze și au anunțat prezența la meciul de la Buzău a unei galerii formate din cel puțin 200 de suporteri.

Buzoienii nu pot rămâne mai prejos! Așteptăm toți iubitorii de fotbal din județ, toți suporterii echipei noastre, la stadionul „Gloria”, pentru a purta echipa spre victorie în acest derby al promovării și pentru a contribui la revenirea fotbalului buzoian acolo unde merită!

Veniți, dacă ne iubiți! Învingem, și nimic nu ne mai poate sta în cale!

Să fie spectacol, să fie fairplay, să fie victorie!

Intrarea publicului este liberă.

Accesul suporterilor se va face pe porțile A și C, începând cu ora 13.30. Galeria SCM Gloria Buzău va fi amplasată la peluza Nord.

Accesul galeriei oaspete la peluza Sud se va face pe poarta D, începând cu ora 13.30.

În zona presei vor avea acces exclusiv jurnaliștii, fotografii și videografii acreditați și cu ecusoane de presă valide asupra lor.

În pauza meciului va avea loc o demonstrație de aeromodele!

Hai Buzău, Buzău!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN