Victorie pentru elevii lui George Timiş în primul amical al iernii

„Sunt multe de reglat. Cu toate că vacanţa a fost destul de mare mă bucur că băieţii au avut poftă de joc. Dacă e să fim corecţi putem spune că a fost un antrenament reuşit. Având un lot numeros a trebuit să ne organizăm în aşa fel încât să disputăm trei reprize a câte treizeci de minute fiecare. Cam greu să îşi dai seama despre potenţialul lor în momentul de faţă şi numai după un meci de verificare. Totuşi, după această primă etapă de pregătire ştim exact unde ne aflăm ca nivel de pregătire fizică şi de organizare a jocului şi mai ales ştim ce urmează să pregătim în perioada următoare”.

Acestea au fost concluziile trase de George Timiş după primul test al acestei ierni.
SCM Gloria Buzău a reuşit să se impună, în primul amical al pregătirii sezonului de primăvară, 7-3 în faţa prahovenilor de la CS Cornu, într-o partidă ce s-a disputat la Ploieşti.
Având la dispoziţie un lot lărgit, George Timiş şi Mihai Dinu au alcătuit trei echipe, jocul defăşurându-se pe durata a trei reprize a 30 de minute fiecare. Singurii care au bifat toate minutele au fost fundaşii centrali, Ceauşel şi Puşcă, iar goalkeeperul Chiriţescu i-a lăsat locul între buturi pe final colegului său Şerban.
Pentru SCM Gloria Buzău au marcat: Enescu, Asăvoaiei, C. Petre, Roman, Dincă, Burlacu şi Mihalache.
George Timiş a început jocul cu: Chiriţescu – Puşcă, Ceauşel, Drăguţ, Sana, Enescu, Catană, C. Petre, Asăvoaiei, Chipirliu. În celelalte două reprize au evoluat: Şerban, Rus, Velisar, Danci, Danciu, Cazan, Roman, Oprea, Reis, Pucheanu, Sava, Manea, Cîmpeanu, Calu, Mihalache, Dincă, Burlacu, Truţă.
Joi, într-o altă partidă de verificare, gruparea din Crâng se va deplasa la Bucureşti, pe „Metaloglobus”, unde va întâlni, de la orele 12.00, CS Munteni Buzău, formaţie care ocupă locul 3 în Liga 4, a campionatului judeţean din Ialomiţa.