Totul pentru handbal, totul pentru victorie! Meci de foc în Liga Florilor, la Buzău

Iubitorii de sport și de spectacol handbalistic, sunt invitați să participe duminică,28 octombrie 2018,  de la ora 11,00 la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” unde se va disputa întâlnirea dintre revelația campionatului, SCM Gloria Buzău și ASC Corona Brașov.

Fetele noastre vor avea o misiune dificilă , de a ține piept unei echipe cu rezultate spectaculoase în ultimii ani care se află pe poziția secundă în clasament.

Meciul va fi cu mult mai dificil decăt cel din etapa trecută de la Bistrița, unde fetele noastre au cedat la o diferență de două goluri.

S-a demonstrat însă, că reduta de la Buzău, este aproape invincibilă iar galeria le dă aripi fetelor în teren.

Pentru gloria sportului buzoian, este nevoie ca toți suporterii care iubesc hanbalul să se mobilizeze din nou pentru ca fetele noastre să mai câștige o bătălie.

Vestea bună este că oaspeții de la Brașov se tem de forța suporterilor dar și de lotul Gloriei care a făcut minuni pe teren de la începutul campionatului.

Haideți să venim cu mic cu mare duminică la sala Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, ca să dăm o mână de ajutor fetelor și să propulsăm echipa noastră de suflet de pe locul 7, pe un loc din  fruntea clasamentului !

Organizatorii au anunțat deja că pensionarii, elevii si studentii vor beneficia de bilete gratuite, pe baza unui cupon de pensie , carnet de elev sau de student în limita locurilor disponibile.

Biletele la meci costă doar 10 lei și vor fi puse in vanzare la  casa de bilete de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” după următorul program:

Vineri, 26.10.2018, intre orele 10.00 – 18.00;

Sâmbăta, 27.10.2018, intre orele 10.00 – 18.00;

Duminica , 28.10.2018, intre orele 08,00 – 11,00.