Marina BABOI, doi la pătrat

Marina Baboi a început perfect sezonul în aer liber la atletism. La sfârşitul acestei săptămâni, sportiva de la SCM Gloria Buzău a reuşit să câştige patru titluri naţionale la campionatele ce s-au desfăşurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti.
Vineri, buzoianca a câştigat titlul de campioană naţională universitară la 100 de metri şi totodată şi Cupa României, trofeu care s-a acordat din nou pentru prima dată după 1989.
Ieri, Marina şi-a adăugat în palmares alte două medalii de aur, de data aceasta în proba de 200 de metri şi, de asemenea, trofeul Cupei României.
Cu timpii de 11.58 s şi respectiv 24.24 s, Marina Baboi a reuşit să scoată baremul care îi dă dreptul de participare la Campionatele Europene de Tineret (U23) din Suedia, de la Gavle, în perioada11-14 iulie, dar şi la Jocurile Europene de la MINSK din 21-28 iunie, competiţie ce se doreşte a fi o “olimpiadă” europeană!
Până atunci, pentru eleva profesoarei Doina Voinea, urmează Internaţionalele României de la Cluj Napoca, week-end-ul viitor.