Rezervele au făcut diferenţa

SCM Gloria Buzău a preluat, ce puţin pentru o zi, şefia seriei I, după ce vineri a reuşit să câştige la Dorohoi, în faţa celor de la FC Botoşani 2, cu scorul de 3-0. Elevii lui George Timiş au controlat jocul cu execepţia primelor minute ale mitanului secund când moldovenii l-au pus la încercare pe goalkeeperul Gurău. Schibările făcute de tehnicienii buzoieni după pauză aveau să fie mai mult decât inspirate. Mai întâi, Cazan avea să centreze perfect în faţa porţii pentru Asavoaiei care perforează pentru prima dată plasa porţii adverse, fază petrecută în minutul 65.

C. Petre execută perfect un corner de pe partea dreaptă şi C. Puşcă îşi pune capul la contribuţie atât la figurat, dar mai ales la propriu şi aduce liniştea în tabăra buzoiană cu opt minute înainte de final. În prelungiri, Cazan execută perfect o lovitură liberă de la 20 de metri şi stabileşte scorul final.
Aşadar, trei puncte pentru SCM Gloria Buzău care urcă pe primul loc al seriei I, cu trei mai multe decât Oţelul Galaţi, formaţia de la malul Dunării urmând să evoueze astăzi, în deplasare la KSE Târgu Secuiesc.
Liga 3 / Etapa 11 / Stadionul „Municipal” – Dorohoi
FC Botoşani 2 – SCM Gloria Buzău 0-3 (0-0)
Au marcat: Asavoaiei 65; C. Puşcă 82; Cazan 90+3
SCM Gloria Buzău: Gurău – Drăguţ, Ceauşel, C. Puşcă, Androne, Sana Camara, M. Puşcă, Oprea, C. Petre, Catană, Truţă.
Au mai jucat: Botea, Asavoaiei, Mialache, Cazan.
Antrenori George Timiş – Vasile Tudose şi Mihaii Dinu