Victorie la scor cu Fălticeni. Am trecut peste Oţelul la golaveraj

SCM Gloria Buzău a surclasat astăzi în Crâng pe Şomuz Fălticeni, scor 7-0, şi a urcat pe prima treaptă a seriei I, devansând la golaveraj formaţia de la malul Dunării şi principala contracandidată la promovare – Oţelul Galaţi.
Recital de goluri oferit astăzi pe stadionul dn Crâng de către elevii antrenorilor George Timiş, Vasile Tudose şi Mihai Dinu. A fost, aşa cum era şi de aşteptat de altfel, o  partidă uşoară pentru „roş-albaştri” care au dominat da capo al fine cele 90 de minute, fuctificând cam 80 la sută dintre ocaziile create. Mai în glumă, mai în serios, prima ocazie a buzoienilor am consemnat-o abia în minutul 50, toate cele cinci oportunităţi avute în prima repriză fiind concretizate şi pe tabela de marcaj. Schimbările şi relaxarea au făcut ca în mitanul secund „roş-albaştrii” să mai puncteze doar de două ori pe tabelă.
În condiţiile în care Gloria şi Oţelul vor merge  umăr la umăr cel puţin până la finalul turului, şi depunctarea sau nepunctarea din meciurile cu Roman contează doar pentru statistică, cele două formaţii vor avea ca şi criteriu de departajare golaverajul. În aceste condiţii, gruparea din Crâng urcă pe prima poziţie a clasamentului, la egalitate de puncte cu Oţelul Galaţi, dar cu un golaveraj superior.
SCM Gloria Buzău – Şoimuz Fălticeni 7-0 (5-0)
Au marcat: Robert Asăvoaei (5), Ionuţ Roman (15, 22 – pen.), Petre Mihalache (32), Dragoş Ceauşel (35), Ionuţ Androne (56), Florin Cazan (72)
SCM Gloria Buzău: Ionuţ Gurău –Robert Asăvoaiei, Dragoş Ceauşel (Marian Botea), Costin Puşcă, Marius Drăguţ, Lassana Camara, Ciprian Petre (Dragoş Ioniţă), Ionuţ Roman, Ionuţ Androne, Petre Mihalache (AndreiTruţă), Răzvan Catană (Florin Cazan). Antrenor principal: George Timiş