S-a lăsat cu lacrimi. Ce s-a întâmplat

Scena a atras atenția spectatorilor care se mai aflau în Sala Sporturilor la finalul meciului de duminică.

 

„Ia uite ce se iubesc fetele alea două”, își dădeau coate chibiții.

 

Românca Alina Ilie și rusoaica Natalia Vinyukova au stat câteva zeci de secunde îmbrățișate. Nu știu ce și-au spus, doar bănuim, cert e că scena a fost emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi din partea celor două.

 

„Știu la ce vă gândiți voi, dar nu e. Alina și Natalia sunt prietene foarte bune. A fost modul lor de a-și lua la revedere. Natalia s-a accidentat și va pleca mâine să se opereze. Apoi, va face recuperarea la ea în țară, în Rusia. Cine știe când se vor revedea, dacă se va mai întâmpla asta. Natalia nu va mai juca în acest campionat, are contract doar pe un an. Cine știe ce se va întâmpla de la toamnă”, ne-a explicat o coechipieră a celor două.

 

Viniukova – ruptură de ligamente precum Cristina Neagu – se va opera vineri în Croația. După aceea va face recuperarea acasă în Rusia.

E o jucătoare bună – atac și apărare – sufletistă și implicată la echipă. Din păcate n-a putut ajuta pe SCM Gloria așa cum și-ar fi dorit. La începutul sezonului a avut probleme cu viza, iar acum s-a accidentat, iar absența ei va scădea forța echipei cu aproximativ  10%.

Alina Ilie, 21 de ani, inter dreapta e componentă a naționalei de tineret. A venit la Buzău de la Slobozia și are contract cu Gloria până la finalul acestui campionat.