Victorie şi cu Unirea Slobozia. Ultimul test de la Izvorani, sâmbătă, de la 11.00, cu CS Măneşti 2013 Coada Izvorului

Miercuri, SCM Gloria Buzău a disputat un al doilea test de când se află în cantonamentul de la Izvorani, formaţia pregătită de George Timiş reuşind în acelaşi timp să obţină şi cea de a doua victorie. De această dată, victime au fost ialomiţenii de la CSM Unirea Slobozia, echipă care ocupă locul secund în seria a II-a, a eşalonului trei, la patru puncte de lidera – Rapid Bucureşti. O partidă echilibrată însă cu un plus de consistenţă în joc a buzoienilor care şi-au creat şi câteva importante ocazii de a marca. Una dintre acestea avea să fie şi fructificată pe “tabela de marcaj”, în minutul 87, atunci când portughezul Edi Reis a reuşit să îl învingă pe goalkeeperul advers (vezi video).

Stagiul de pregătire de la Izvorani se va încheia pentru gruparea din Crâng cu un nou meci de verificare, programat sâmbătă, de la orele 11.00, de data aceasta în faţa unui adversar mult mai modest, este vorba despre echipa prahoveană de Liga 4 – CS Măneşti 2013 Coada Izvorului.
Conducerea Gloriei urmează ca la începutul săptămânii viitoare să stabilească şi alte partide de verificare, singurul bătut în cuie fiind amicalul cu Petrolul Ploieşti, programat sâmbătă, 16 februarie, cel mai probabil pe stadionul “Ilie Oană”.