COMUNICAT DE PRESĂ NR. 111 07.03.2019

„Războiul Gloriilor” la handbal feminin

Duminică, 10 martie 2019, handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor întâlni pe teren propriu formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Ligii Florilor. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 18:00.

Din cauza situației din clasament, fiecare meci al fetelor noastre a devenit o finală. Așa va fi și duminică. Așteptăm toți suporterii buzoieni la „Războiul Gloriilor” să fie alături de echipă, trup și suflet! Să umplem Sala Sporturilor până la refuz și să ne purtăm echipa spre victorie!

Biletele costă 10 lei și vor fi puse în vânzare la  casa de bilete a  Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 18.00.

Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice (cupon de pensie, carnet de elev sau carnet de student) în limita locurilor disponibile.

Jurnaliștii, fotografii și videografii vor avea acces gratuit în Sala Sporturilor și la masa presei, exclusiv pe baza ecusoanelor de presă valide aflate asupra lor.

Vă invităm să luați parte la un meci spectaculos! Fiecare suporter în plus contează! Hai Buzău, Buzău!

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN