COMUNICAT DE PRESĂ NR. 123 11.04.2019

În al unsprezecelea ceas

Duminică, 14 aprilie 2019, handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor întâlni pe teren propriu formația CS Minaur Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii Florilor. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 17:30.

Echipa noastră de handbal feminin traversează cea mai dificilă perioadă de la înființarea sa. Având un număr de jucătoare accidentate fără precedent în Liga Florilor, cu un moral afectat după ultimele etape, vor înfrunta duminică pe CS Minaur Baia Mare, într-o partidă esențială pentru supraviețuirea în prima divizie.

Invităm toți suporterii buzoieni la meci, să le încurajeze pe fetele noastre să se autodepășească, să uite de teama înfrângerii, să își regăsească încrederea în forțele proprii arătată în turul campionatului și plăcerea de a juca! Am pierdut câteva bătălii, dar cât mai avem 7 luptătoare în teren, încă nu am pierdut războiul!

Biletele costă 10 lei și vor fi puse în vânzare la  casa de bilete a Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” vineri, sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 18.00.

Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice (cupon de pensie, carnet de elev sau carnet de student) în limita locurilor disponibile.

Să susținem împreună echipa noastră de suflet! Fiecare suporter în plus contează! Hai Buzău, Buzău!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,

Ion CAZAN