COMUNICAT DE PRESĂ NR. 136 30.07.2019

Sport Club Municipal Gloria Buzău invită suporterii la meciurile echipei de fotbal în sezonul competițional 2019-2020 al Ligii 2 Casa Pariurilor.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul „Gloria” Buzău, dorim să informăm publicul asupra unui set de măsuri organizatorice necesare.

Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți: Poarta 1 (Piața Crâng), Poarta 2 (Electrica), Poarta 3 (Stadion „Metalul” – doar pentru galeriile oaspete) și Poarta 4 (Pădure Crâng).

Persoanele cu dizabilități vor intra gratuit în stadion, pe Poarta 2.

Accesul în Zona VIP se va face exclusiv pe scara exterioară din spatele stadionului, de pe latura Tribunei I.

Accesul presei acreditate se va face doar pe Poarta 4.

Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

Clubul pune la dispoziția spectatorilor în acestă etapă, următoarele categorii de bilete:

Peluze: 5 lei/meci;

Tribuna II: 8 lei/meci;

Tribuna I: 10 lei/meci;

Tribuna 0: 15 lei/meci.

Începând cu data de 12 august, vor fi puse în vânzare și abonamente pentru meciurile desfășurate pe teren propriu.

Biletele și abonamentele se pot achiziționa de la casele de bilete de la stadionul „Gloria” (Poarta 2), poarta principală de acces în Parcul Crâng (doar în ziua meciului) și Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Aurora Mall.

Pentru partida de duminică 4 august 2019, dintre SCM Gloria Buzău și FC Csikszereda Miercurea Ciuc, casele de bilete funcționează după următorul program: Marți – Sâmbătă: 10.00 – 18.00 și Duminică: 7.30 – 11.00.

Biletele (nu și abonamentele) pot fi procurate și online, de la adresele: www.extertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

Fiți alături de echipa noastră!

Hai Buzău, Buzău!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN