COMUNICAT DE PRESĂ NR. 138 08.08.2019

Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță suporterii echipei de fotbal că pune în vânzare abonamente pentru meciurile desfășurate pe teren propriu în sezonul competițional 2019-2020 al Ligii 2 Casa Pariurilor.

Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

Peluze: 70 lei (sector 17)

Tribuna II: 120 lei (sector 25)

Tribuna I: 150 lei (sector 6)

Tribuna 0: 200 lei (sector 6)

Comanda și ridicarea abonamentelor se pot face exclusiv la casa de bilete a stadionului de la Poarta 2 – Electrica, începând cu data de 13.08.2019, până cu o zi înaintea meciului. Atenție! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Vă informăm că spectatorii care doresc să achiziționeze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora.

 

Pentru meciul de pe teren propriu împotriva echipei Sportul Snagov, clubul pune la dispoziția spectatorilor, următoarele categorii de bilete:

Peluze: 5 lei;

Tribuna II: 8 lei;

Tribuna I: 10 lei;

Tribuna 0: 15 lei.

 

Biletele se pot achiziționa de la următoarele 8 case de bilete:

  • Poarta 1 (Piața Crâng) – o casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • Poarta 2 (Electrica) – o casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • Poarta 4 (Pădure Crâng) – o casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • Poarta principală de acces în Parcul Crâng – o casă cu un operator (deschisă zilnic între orele 10.00 – 18.00, iar in ziua meciului deschisă cu 3 ore înainte de începerea partidei) și 2 case cu câte 2 operatori (deschise doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • Bulevardul Nicolae Bălcescu, vis-a-vis de Prefectură – o casă cu 1 operator, (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – o casă cu 2 operatori (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

Biletele (nu și abonamentele!) pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la porțile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiții pentru a fi citit de terminalele de acces.

Pentru îmbunătățirea desfășurării evenimentelor sportive care se vor desfășura la stadionul „Gloria” Buzău, dorim să informăm publicul asupra unui set de măsuri organizatorice necesare.

Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porți: Poarta 1 (Piața Crâng), Poarta 2 (Electrica), Poarta 3 (Stadion „Metalul” – doar pentru galeriile oaspete) și Poarta 4 (Pădure Crâng).

Persoanele cu dizabilități vor intra gratuit în stadion, pe Poarta 3, locurile destinate acestora fiind situate la Tribuna I, sector 1.

Accesul presei acreditate se va face doar pe Poarta 4, numai pe baza ecusonului de acreditare de culoare albastră.

Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceștia să fie însoțiți de un adult.

 

Fiți alături de echipa noastră!

Hai Buzău, Buzău!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN