COMUNICAT DE PRESĂ NR. 147 18.09.2019

Săptămână plină pentru sportivii SCM Gloria Buzău

Sâmbătă, 21 septembrie, este o zi încărcată pentru sportivii noștri. Pentru rugbyștii de la Sport Club Municipal Gloria Buzău urmează primul meci acasă în cadrul SuperLigii CEC Bank, împotriva celor de la CS Universitatea Cluj.

Partida se va desfășura începând cu ora 10:30, pe stadionul „Prințul Ghica” din parcul Tineretului. Intrarea la meci este liberă.

 

Tot sâmbătă, de la ora 18:30, handbalistele noastre vor întâlni pe teren propriu, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. După victoriile înregistrate în ultimele etape, fetele noastre au un tonus bun și moralul ridicat. Prezența și sprijinul suporterilor sunt extrem de importante la acest meci, bistrițencele formând una dintre cele mai puternice echipe din Liga Florilor.

Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță punerea în vânzare a biletelor și a abonamentelor pentru meciul de handbal, după cum urmează:

Prețul abonamentelor este 100 lei.

Comanda și ridicarea abonamentelor se pot face de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, între orele de funcționare ale casei de bilete. Atenție! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Vă informăm că spectatorii care doresc să achiziționeze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora.

Momentan, abonamentele se vând doar pentru sectorul E, rândurile 4, 5, 6.

Clubul pune la dispoziția spectatorilor bilete la prețul de 10 lei.

Biletele se pot achiziționa de joi până sâmbătă de la următoarele case de bilete:

  • Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă zilnic între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator; deschisă în ziua meciului, între orele 10:00 – 19:30, cu 2 operatori)
  • Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – 1 casă (deschisă între orele 10.00 – 22.00).

Clubul oferă bilete gratuite copiilor cu vârsta până în 10 ani. Aceștia trebuie însoțiți OBLIGATORIU de un adult, iar locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D, rândurile 10, 11 și 12 (însoțitorul va plăti bilet întreg, iar copilul va primi loc lângă acesta).

Biletele (nu și abonamentele!) pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne susținem echipele preferate!

Hai Buzău, Buzău!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,

Ion CAZAN