Interzis cardiacilor! Gloria câştigă în faţa Chiajnei cu un gol marcat de la punctul cu var, la ultima fază a meciului

La cum se desfăşurau ostilităţile, partida pe care Gloria a disputat-o sâmbătă în Crâng cu Concordia Chiajna, semăna izbitor de mult cu cea în faţa Mioveniului. Gazdele cu ratările şi oaspeţii cu golul.

Huiban, Tucaliuc sau V. Munteanu au avut cele mai clare opoturnităţi să înscrie, însă la singura fază periculoasă a lor, oaspeţii deschid scorul prin Batin.

Elevii lui Ilie Stan revin şi mai motivaţi de la cabine şi atacă cu toate liniile, iar ocaziile curg la poarta ilfovenilor, goalkeeper-ul acestora fiind salvat în patru rânduri de propriile bare. Şi totuşi, acolo sus, ne-a iubit cineva care a făcut în acelaşi timp şi dreptate. În ultimul minut al timpului regulamentar de joc, la o neatenţie a portarului ilfovean, Chipirliu reuşeşte să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Mai mult, la ultima fază a prelungirilor, acelaşi Chipirliu este faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar V. Alexandru aduce, de la punctul cu var, o victorie mai mult decât meritată pentru buzoieni.

Victoria obținută ne menţine pe poziţia a treia a clasamentului Ligii 2, cu 19  puncte, la fel ca şi UTA Arad, şi cu trei mai puţine decât lidera seriei – Turris Oltul Turnu Măgurele, formaţie care a suferit prima înfrângere din acest sezon, în deplasare la FC Argeş.

 

SCM Gloria Buzău – Concordia Chiajna 2-1 (0-1)
Au marcat: Chipirliu 90’ şi V. Alexandru 90+8’ (pen.) respectiv Batin 42’

SCM Gloria Buzău: Dragoş Balauru – Alexandru Gîţ, Marius Ioniţă, Branislav Luptak (Dumitru Candrea), Sebastian Ghinga, Gabriel Nedelea (Petronel Vîlsan), Dragoş Huiban (Ştefan Enescu), Cosmin Tucaliuc, Remus Chipirliu, Valentin Munteanu, Valentin Alexandru.
Antrenor principal: Ilie Stan
Antrenori secunzi: Robert Panduru şi Vasile Tudose
Antrenor portari: Vasile Lazăr

 

Concordia Chiajna: Alexandru Greab – Andrei Paliu, Alexandru Stănică, Alexandru Albu, Alin Dobrosavlevici, Vlad Olteanu, Cristinel Matei, Petre Ivanovici (Costin Ciucureanu), Răzvan Grădinaru, Andrei Tîrcoveanu (Bilal Bari), Paul Batin (Alexandru Costache).
Antrenor principal: Laurenţiu Diniţă
Antrenor secund: Emil Stanca

 

Arbitri: Eduard Ioniţă (Galaţi) – Cristian Voicu (Focşani) şi Mihai Cantemir (Făgăraş). Rezervă: Vlad Baban (Iaşi)
Observatori: Radu Petre (Bucureşti) şi Dumitru Crăciun (Ilfov-Berceni)