COMUNICAT DE PRESĂ NR. 152 07.10.2019

Meci extrem de important pentru handbalistele noastre

           Marți, 08 octombrie 2019, începând cu ora 18:00, handbalistele noastre vor întâlni pe teren propriu, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formația CSM Corona Brașov, într-un meci contând pentru etapa a VII-a din Liga Florilor.

Partida se anunță a fi una extrem de importantă pentru fetele noastre, brașovencele formând o echipă neînvinsă în acest sezon competițional, motiv pentru care prezența și sprijinul suporterilor sunt esențiale și de această dată.

SCM Gloria Buzău pune la dispoziția spectatorilor bilete la prețul de 10 lei. Acestea pot fi achiziționate de la următoarele case de bilete:

–        Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă luni între orele 10.00 – 18.00, cu 1 operator și marți, între orele 10:30 – 18:30, cu 2 operatori).

–        Ghișeul Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău –  1 casă (deschisă între orele 10.00 – 22.00).

Clubul oferă bilete gratuite copiilor cu vârsta până în 10 ani. Aceștia trebuie însoțiți obligatoriu de un adult, iar locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D, rândurile 10, 11 și 12 (însoțitorul va plăti bilet întreg iar copilul va primi loc lângă acesta).

Biletele pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a ne încuraja și pentru a ne susține echipa favorită!

Veniți, dacă ne iubiți!         
Hai Buzău, Buzău!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      
             Ion CAZAN