Prea multe greșeli pentru a avea vreo șansă. UTA – Gloria Buzău 3-0

13 noiembrie a fost o zi cu ghinion pentru fotbaliștii buzoieni. După a treia înfrângere la rând, Gloria coboară pe locul 12 în clasamentul Ligii a 2-a, dar cel mai important este că ajunge la doar un punct distanță de retrogradare.

Meciul disputat miercuri a fost unul dominat, cel puțin în cea de-a doua repriză, de echipa arădeană, UTA devenind cu această ocazie lidera clasamentului. Deși elevii lui Ilie Stan au ținut piept „bătrânei doamne” în prima parte a meciului, la finalul partidei rezultatul a fost nefavorabil Gloriei. Buhăcianu a deschis scorul în minutul 59 după o gravă eroare a portarului Balauru, pentru ca, după doar 5 minute, autogolul lui Candrea să ducă rezultatul la 2-0 pentru gazde.

Ultimul gol al partidei a fost înscris cu câteva minunte înainte de final de către Ciprian Rus, golgeterul Ligii a 2-a, după un șut sănătos, din afara careului.

SCM Gloria Buzău: Balauru – Catană, Ceaușel, Konate, Pîrcălabu – Luptak, Candrea (Chipirliu), Camara – Calu (Godin), M. Constantinescu, Huiban. Antrenor: Ilie Stan.

Următorul meci, deloc ușor pentru fotbaliștii buzoieni, este programat pentru sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11:00, cu AFC Dunărea Călărași.

Credit foto: http://uta-arad.ro/