COMUNICAT DE PRESĂ NR. 165 02.12.2019

Incident auto cu implicarea unor sportivi juniori de la SCM Gloria Buzău

Pe data de 30 noiembrie 2019, în jurul orei 18:30, pe timpul deplasării de la Miercurea Ciuc, unde au susținut un meci din campionatul Liga Elitelor U17, microbuzul care îi transporta pe juniorii secției de fotbal din cadrul clubului nostru a derapat pe marginea drumului DN 2D, între localitățile Ojdula (Covasna) și Tulnici (Vrancea), pe fondul ninsorii abundente. La fața locului s-au prezentat, pentru a acorda ajutor, echipaje ale ISU Vrancea și ISU Covasna. Nu s-au înregistrat victime.

Din cauza faptului că microbuzul a fost ușor avariat, sportivii noștri au primit asistență de la autoritățile locale și au ajuns în aceeași noapte în Buzău, cu un alt microbuz pus la dispoziție de aceeași firmă de transport.

Menționăm că familiile sportivilor au fost permanent ținute la curent asupra situației.

Dorim pe această cale să mulțumim oamenilor inimoși din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență care au participat la acțiune, autorităților publice din localitatea Tulnici și celor care i-au găzduit temporar pe jucători.

Conducerea clubului SCM Gloria Buzău va efectua o anchetă administrativă care să cerceteze responsabilitatea firmei transportatoare față de producerea incidentului menționat.

 

Director SCM GLORIA BUZĂU
                Ion CAZAN