Experienţa şi tinereţea fac front comun pentru un parcurs cât mai bun al Gloriei în viitorul sezon

În această vară, SCM Gloria Buzău a încetat colaborarea atât cu unii jucători aflaţi la final de contract, cât şi cu alţii, care nu au intrat în vederile staff-ului tehnic. Pentru ca lucrurile să se desfăşoare în nota pe care gruparea din Crâng şi-o doreşte, lotul a fost completat cu sportivi cu experienţă, dar şi cu jucători tineri, de perspectivă.

Pe lângă revenirea veteranului Ciprian Petre, salutăm alegerea de a evolua la gruparea din Crâng a experimentaţilor Cristian Ciobanu şi Paul Paţurcă, dar şi a tinerilor Alexandru Piftor, Dragoş Horeboiu și Sergiu Pîrvulescu.

Cristian Ciobanu (26 de ani) a evoluat în ultimul sezon pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, însă cele mai bune evoluţii le-a avut în tricoul Concordiei Chiajna, în Liga 1, unde a jucat 35 de meciuri şi a marcat 2 goluri. Cristian Ciobanu a mai trecut pe la Dinamo II Bucureşti, FC Olt Slatina, Universitatea Cluj şi Daco-Getica Bucureşti.

„Am ales Gloria pentru că, în primul rând, mister (Ilie Stan) a insistat să lucrez cu dânsul şi, în acelaşi timp, a fost şi una dintre cele mai bune oferte pe care le-am avut. Îmi doresc să fiu sănătos şi să joc cât mai bine pentru a ajuta echipa să ocupe un loc cât mai bun în clasament. E drept că avem un început de campionat greu, cu echipe care au ca obiectiv promovarea, însă, de cele mai multe ori, în această fază a competiţiei şansele sunt egale. Toţi venim după o pauză foarte lungă, lipseşte omogenitatea, deci fiecare îşi joacă şansa în mod egal. Noi trebuie să jucăm cât mai bine, fără frică şi indiferent de adversar, să dăm tot ceea ce avem mai bun pe teren pentru a câştiga fiecare meci.”

 

Paul Paţurcă (mijlocaş – 24 de ani) a evoluat în ultimul sezon la Academica Clinceni, 3 meciuri în Liga 1 şi la Turris Oltul Turnu Măgurele, 12 jocuri, dintre care în 5 a început ca titular şi a marcat un gol. În cariera sa a mai trecut şi pe la Sportul Studenţesc şi Viitorul Domneşti.

Alexandru Piftor ( 21 de ani – mijlocaş) a evoluat în Liga 1 pentru Chindia Târgovişte şi FC Botoşani.

Alexandru Piftor (mijlocaș)

Dragoş Horeboiu (18 ani – goalkeeper) a fost portarul naţionalei României U16. A debutat la Dinicu Golescu Câmpulung şi după o perioadă în care a dat probe la AC Milan, a revenit în ţară semnând cu echipa de juniori a lui Dinamo Bucureşti.

Dragoș Horeboiu (portar)

Sergiu Pârvulescu (fundaş central – 17 ani), crescut la ACS Kids Tâmpa Braşov a evoluat şi la AS SR Municipal Braşov (Liga a 3-a). În vara anului trecut a fost convocat la lotul naţional U16 al României, care a organizat, la Centrele FRF de la Buftea şi Mogoşoaia, un turneu UEFA de dezvoltare.

Sergiu Pârvulescu (fundaș central)

Atacăm cu un lot a cărui medie de vârstă este de 24 de ani

Portari:
Relu Marian Stoian (24 ani), Rareş Sorin Şerban (19 ani), Dragoş Horeboiu (17 ani);

Fundaşi:
Sebastian Ghinga (33 ani), Marius Ioniţă (29 ani), Dragoş Ceauşel (34 ani), Călin Mihai Tudose (21 ani), Ciprian Antonio Perju (24 ani), Gabriel Ionuţ Nedelea (20 ani), Ioan Călin Toma (28 ani), Sergiu Pârvulescu (17 ani);

Mijlocaşi:
Cătălin Mihai Savin (30 ani), Cristian Marian Balgiu (26 ani), Paul Ioan Paţurcă (24 ani), Iulian Roşu (26 ani), Cătălin Ciprian Petre (40 ani), Andrei David Stăiculescu (20 ani), Cosmin Constantin Tucaliuc (20 ani), Andrei Ignat (18 ani), Alexandru Piftor (21 ani), Cristian Ciobanu (26 ani), Nicolas Dragoş Lazăr (16 ani), Matei  Pavel Constantinescu (20 ani), Dragoş Ionuţ Huiban (30 ani), Shiva Adelin Pîrcălabu (24 ani);

Atacanţi:
Marian Adi Chică Roşă (22 ani), Adrian Constantin Stoica (28 ani), Gheorghe Gondiu (18 ani).

Staff tehnic – Oficiali
Şef secţie fotbal: Cristian Marian Lupu
Antrenor principal: Ilie Stan
Antrenori secunzi: Robert Panduru / Vasile Tudose
Antrenor cu portarii: Vasile Lazăr
Kinetoterapeut: Cătălin Bălan
Maseuri: Dănuţ Boboc / Gheorghe Roşu
Delegat: Marian Lambru
Oficial sportiv: Gigi Diaconu
Ofiţer de presă: Gabriel Cernat