Egal la Constanţa. Gloria rămâne neînvinsă după primele patru etape

SCM Gloria Buzău rămâne neînvinsă după primele patru etape ale noului sezon din Liga a 2-a, după ce sâmbătă, formaţia pregătită de Ilie Stan a reuşit să termine la egalitate, 2 la 2, disputa de la malul mării, cu Farul Constanţa.

Pentru gruparea din Crâng a fost cel de al treilea rezultat de egalitate, după cele cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, şi CS Mioveni, în deplasare. Coroborate cu victoria obţinută, acasă, etapa trecută, în faţa clujenilor de la Universitatea, SCM Gloria Buzău a acumulat şase puncte în acest început de campionat.

În ceea ce privește egalul de la Constanţa, nu putem decât să remarcăm ambiţia şi dăruirea elevilor lui Ilie Stan de a reveni în joc, după au fost conduşi de „marinari” cu 2 la 0.

Tehnicianul buzoian s-a dovedit din nou inspirat. După ce etapa trecută l-a introdus pe Iurcu, marcatorul golurilor victoriei cu Cluj, de acestă dată l-a trimis în teren pe Stoica, cel care avea să obțină un egal binemeritat, atât după aspectul jocului, cât mai ales al atitudinii pe care „roş-albaştrii” au avut-o, cu precădere în ultimele 30 de minute. Pe finalul jocului, buzoienii au evoluat în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Ioniţă.

Altfel spus, un egal cât o victorie, un rezultat care ridică moralul echipei noastre în vederea abordării următoarelor etape.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul din Crâng vom întâlni CSM Reşiţa, după care, o săptămână mai târziu, ne vom deplasa la Timişoara, pentru confruntarea cu ASU Politehnica Timişoara.

 

Farul Constanţa – Gloria Buzău 2-2 (2-1)

Au marcat: Al. Stoica (6), Huiban (16-autog.) / C. Soica (45; 55-pen.)
SCM Gloria Buzău: R. Stoian – Sg. Pîrvulescu, M. Ioniță, Ghinga, Nedelea, Savin, Balgiu, Iul. Roșu, Pațurcă, Huiban, Iurcu
Rezerve: Horeboiu – C. Toma, Perju, Tucaliuc, Cip. Petre, Cr. Ciobanu, C-tin. Stoica, Andr. Ignat, Chică-Roșă
Antrenor principal: Ilie Stan
Antrenori secunzi: Robert Panduru şi Vasile Tudose
Antrenor cu portarii: Vasile Lazăr

Foto: FC Farul Constanța Facebook