Vești excelente pentru iubitorii sportului buzoian

Iubitorii atletismului, fie ei profesionişti sau amatori, vor avea, în curând, unde să practice alergarea, pe o pistă de cea mai bună calitate.

Baza sportivă din Buzău, dedicată antrenamentelor și competițiilor interne și internaționale, este una dintre cele mai performante din țară, fiind realizată după standardele World Athletics și certificată IAAF.

Dacă sportivii profesioniști vor avea acces pe stadionul de atletism doar însoțiți de către antrenori sau profesori coordonatori, amatorii pasionați de atletism vor putea intra în baza sportivă gratuit, legitimându-se printr-un permis de acces.

Pentru obținerea permisului de acces, doritorii vor completa un formular de contact găsit pe website-ul oficial al clubului SCM Gloria Buzău, la adresa www.scm-gloriabuzau.ro/stadion-atletism-pentru-competitii-si-antrenament/, în care se specifică numele, prenumele, adresa și numărul de telefon. Menționăm că vor fi luate în calcul doar solicitările primite prin intermediul formularului de contact.

Permisele de acces vor putea fi ridicate de la sediul clubului SCM Gloria Buzău, începând cu o dată ce va fi anunțată ulterior. Acestea vor putea fi utilizate pentru accesul pe stadion NUMAI însoțite de către un act de identitate al posesorului.