Bine ai venit, Gheorghe Anton!

După Maxim Iurcu, care a debutat pentru Gloria, şi nu oricum, ci cu două goluri marcate în partida cu Universitatea Cluj, un alt jucător din Republica Moldova a semnat cu gruparea din Crâng.

Este vorba despre Gheorghe Anton, jucător care și-a făcut junioratul şi a debutat, în acelaşi timp, pentru echipa de seniori de la Sheriff Tiraspol. Mijlocaş central de meserie, Anton a mai evoluat pentru Zimbru Chişinău, FC Zira (Azerbaijan) şi pentru naţionala Moldovei, atât la echipele de tineret (U17-U21), cât şi în opt partide în naţionala mare.

 

„Chiar dacă am venit de puţin timp, mă simt bine. Băieţii, staff-ul tehnic şi toţi cei de aici m-au primit bine şi le mulţumesc pentru acest lucru. Acum rămâne să mă integrez cât mai repede şi să reuşim împreună să scoatem rezultate cât mai bune.

Vreau cât mai repede să cunosc fotbalul românesc şi, în acelaşi timp, pe cel din eşalonul în care evoluăm, pentru a mă adapta mai uşor stilului de joc de aici. Sper din tot sufletul să pot ajuta echipa şi pentru acest lucru voi da tot ce am mai bun, din punct de vedere fotbalistic”, a declarat pentru site-ul nostru Gheorghe Anton.