Ilie Stan: „Este un punct constructiv pentru noi”

„Eu cred, totuși, că este un rezultat echitabil, ținând cont de faptul că noi am avut o primă repriză bună, în care puteam să înscriem. După aceea, am avut 15-20 de minute în partea secundă în care nu am mai avut aceeași agresivitate din prima repriză.

Am încercat să vin cu jucători proaspeți, dar a venit acea fază fixă unde am primit gol, deși eu pregătesc foarte bine astfel de situații. Dar îmi felicit jucători că au avut tăria de a reveni și a înscrie. Este un punct constructiv pentru noi.

Acum avem un moral bun, suntem motivați și sper să câștigăm în restanța de miercuri. Chiar vreau să îl felicit pe Stoichiță (n.r. – Stoica, jucătorul care a marcat) că a avut acea execuție și a înscris”, a declarat Ilie Stan după egalul obţinut de SCM Gloria Buzău, în faţa liderului Ligii a 2-a  – U Craiova 1948.

Altfel spus, “U” Craiova și SCM Gloria Buzău au remizat, scor 1-1, duminică seara, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, în etapa a 12-a din Liga 2.

Gazdele au deschis scorul în minutul 71, prin Bradley Diallo, în urma unei lovituri de la colţul terenului. Din fericire pentru noi, Ilie Stan face o schimbare inspirată în minutul 85, când îl introduce pe Constantin Stoica, cel care, două minute mai târziu, avea să egaleze, cu o superbă execuție de la 20 de metri.

În urma acestui rezultat SCM Gloria Buzău se află pe poziția a 11-a, cu 16 puncte.

Pentru SCM Gloria Buzău urmează restanța de pe teren propriu cu ACS Fotbal Comuna Recea, miercuri, 18 noiembrie, de la ora 14:00.

 

U CRAIOVA 1948 SA – SCM GLORIA BUZĂU 1-1

Au marcat: Bradley Diallo 71′ / Constantin Stoica 87′

U Craiova 1948 SA: Popa – Paramatti (V. Munteanu 61′), Diallo, Gugu (cpt.), Huyghebaert – Albu, Baeten, Anghelina (Ciolacu 53′), Negru – Bălan (Pop 76′), Răducanu (Stoenac 76′)
Antrenor: Dan Vasilică
SCM Gloria Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Ioniță, Toma, Nedelea – Balgiu, Pațurcă (Piftor 77′) – Ciobanu (Perju 77′), Tucaliuc (Stoica 85′), Petre (cpt.)(Roșu 62′) – Chică-Roșă (Iurcu 62′)
Antrenor: Ilie Stan

Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin – Mehedinţi);

Arbitru: Vlad Baban (Iaşi); Asistenți: Mihăiță Necula și Cosmin Vatamanu (ambii din Bucureşti); Rezervă: Claudiu Gaitin (Timişoara); Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) și Ciprian Ioan Mardan (Făgăraş).

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto