COMUNICAT DE PRESĂ NR. 213 19.11.2020

Sport Club Municipal Gloria Buzău deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul de handbal din Cupa EHF Woman European League, desfășurat pe teren propriu, cu Nantes Atlantique Handball, programat duminică, 22 noiembrie, de la ora 11:30, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.

Cei interesaţi pot trimite cererile de acreditare până vineri, 20 noiembrie 2020, ora 13:00, la adresa secretariatscmgb@gmail.com, astfel: legitimaţia de serviciu în format digital care să conţină nume, prenume, instituţia media şi funcţia celui prezent la eveniment.

Acreditările vor fi NOMINALE şi orice solicitare trimisă ulterior acestei date NU va fi luată în considerare.

În contextul măsurilor restrictive impuse de Ministerul Sănătăţii, vă anunţăm că pentru acest meci, accesul reprezentanţilor media în Sala Sporturilor va fi limitat şi va fi posibil NUMAI în urma cererilor de acreditare!

Astfel, pentru a respecta cerințele prevăzute în regulamentul EHF Woman European League, Sport Club Municipal Gloria Buzău solicită fiecărui trust de presă doritor să participe la meci să nominalizeze UN SINGUR reprezentant în vederea acreditării, numărul de locuri fiind limitat. Lista reprezentanţilor media acreditaţi pentru acest meci va fi anunţată vineri, 20 octombrie 2020, ora 14:00.

Reprezentanți media pot urmări desfăşurarea partidei numai de la masa presei (zona verde). Prezenţa fotografilor în timpul meciului este posibilă numai în zona desemnată pe teren (zona portocalie), în partea laterală a fiecărei porţi!

Accesul în incinta Sălii Sporturilor cu orice cameră video nu este permisă, întrucât toate drepturile de filmare aparțin EHF.

Conform ordinului comun al ministrului Tineretului și Sportului și ministrului Sănătății nr. 1219/1634/2020, toți reprezentanții mass-media care participă la meci trebuie să declare că sunt de acord să respecte normele de igienă și să se supună examenelor medicale.

PREZENŢA ÎN INCINTA SĂLII SPORTURILOR „ROMEO IAMANDI” ESTE POSIBILĂ NUMAI CU MASCĂ DE PROTECŢIE!

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      
               Ion CAZAN