Ilie Stan după egalul Gloriei de la Ploieşti: „Dacă eram puţin mai atenţi puteam să plecăm cu cele trei puncte”

Cu un lot decimat de Covid, de unde şi o bancă a rezervelor destul de subţirică, Ilie Stan a reuşit totuşi să alinieze un “unsprezece” care a făcut faţă cu brio unui adversar ca Petrolul, Gloria revenind de la Ploieşti cu un punct cât se poate de meritat. La finalul partidei care a contat pentru etapa cu numărul 14 a Ligii secunde la fotbal, tabela a arătat 1 la 1.

După o primă repriză săracă în ocazii, dar dominată în cea mai mare parte de Gloria, a doua parte a jocului a fost mult mai dinamică şi atractivă din punct de vedere al ocaziilor la poartă. Petrolul a deschis scorul prin Marina Huja (min. 66), formaţia noastră reuşind să egaleze prin Cosmin Tucaliuc (min. 71), din penalty.

”Sunt fericit că, în condiţiile în care nu am avut şapte jucători astăzi, cei care au intrat au dat dovadă de atitudine în sensul pozitiv. Dacă eram puţin mai atenţi puteam să plecăm cu cele trei puncte şi, dacă la 0-0 înscriam, altul ar fi fost rezultatul. Avem promisiuni că de la anul vom lua acest drept de promovare şi normal că vom ataca anul viitor promovarea pentru Liga 1”, a declarat Ilie Stan, citat de Telekom Sport.

SCM Gloria Buzău: Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Cristian Balgiu, Călin Toma, Ciprian Perju – Cristian Ciobanu (Andrei Ignat 64′), Gheorghe Anton, Paul Pațurcă (David Stăiculescu 87′), Cosmin Tucaliuc (Alexandru Piftor 90+1′) – Maxim Iurcu, Iulian Roșu
Rezerve neutilizate: Dragoş Horeboiu – Lucian Dumea, Dragoş Lazăr
Antrenor principal: Ilie Stan
Antrenori secunzi: Robert Panduru şi Vasile Tudose
Antrenor cu portarii: Bogdan Pîrvu

(Foto: Răzvan PĂSĂRICĂ- Sport Pictures)