Pe 11 reunirea: Ilie Stan a programat şapte partide de verificare pentru Gloria Buzău

Seniorii lui Ilie Stan vor încheia vacanţa luni, 11 ianuarie 2021, atunci când SCM Gloria Buzău are programată reunirea lotului. Până la debutul campionatului, pe 20 februarie, formaţia din Crâng va avea un program normal de pregătire – cantonament la Monteoru şi şapte partide de verificare.

„2020 a fost, într-adevăr, un an foarte greu. De altfel, nu numai în sport, toate domeniile de activitate au fost afectate. Împreună cu jucătorii, cu echipa tehnică şi cea administrativă am reuşit să încheiem prima parte a campionatului cu bine, fără să amânăm jocuri, fără să ne confruntăm cu probleme de regulament, condiţionat de pandemie, iar acum pot spune că suntem într-o situaţie destul de bună, în ceea ce priveşte poziţia în clasament.

Locul pe care îl ocupăm, după primele 15 etape, la două puncte de play-off, ne mulţumeşte, dacă ţinem cont că nu am putut, din cauza pandemiei, să facem o pregătire centralizată  mai mult de o săptămână. Acum vrem să gestionăm foarte bine perioada care urmează şi să pregătim cum se poate mai bine primul meci, cel din deplasare cu ASU Poli Timişoara, pentru că este foarte important pentru noi.

Acest lucru îl voi transmite şi jucătorilor, luni, la reunire. Sper ca ei să înţeleagă că va fi o perioadă grea, dar care o să îi ajute pe viitor. Sper ca toţi să fie sănătoşi şi pregătiţi de muncă, pentru că ştiţi foarte bine, fără muncă nu obţii rezultate. Şi cu o atmosferă bună, cu unitate, atât la nivel de echipă cât şi la nivel administrativ, să putem forma un grup puternic, care să aducă rezultate, cu care să îi mulţumim pe suporterii buzoieni şi nu în ultimul rând pe cei care ne conduc şi ne finanţează”.

La o zi după revenirea din vacanţă, elevii lui Ilie Stan vor face  vizita medicală. Perioada de pregătire va continua pe plan local, iar sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 11:00, SCM Gloria Buzău va susţine primul amical al iernii, în deplasare, la CSM Râmnicu Sărat.

În perioada 18-29 ianuarie, formaţia noastră va efectua un cantonament de pregătire centralizată la Monteoru, pe 26 februarie 2021fiind programat şi un meci de verificare, cu Oţelul Galaţi. Cantonamentul se va încheia cu un alt meci amical în compania celor de la Astra 2.

Până la reluarea campionatului, pregătirea specifică jocului se va face pe plan local, în perioada aceasta SCM Gloria Buzău având programate alte patru meciuri amicale: pe 4 şi 6 februarie, acasă cu Dacia Unirea Brăila, respectiv Foresta Suceava şi în deplasare la CS Afumaţi, pe 10 februarie. Ultimul test este programat pe 12 februarie 2021, însă, deocamdată nu se cunoaşte adversarul.

„Sper să fie o perioadă bună, care să ne ajute, pentru că avem nevoie de o formă cât mai bună. Cel mai important lucru este să fim sănătoşi. Pentru că dacă suntem sănătoşi, şi respectăm ceea ce ne-am propus ca program de pregătire, şi rezultatele vor fi cele scontate”.

Foto: Sport Pictures