Gloria, victorie la scor de tenis în fața giurgiuvenilor de la Astra 2

SCM Gloria Buzău a încheiat cantonamentul de la Monteoru cu un nou meci amical, de data aceasta în compania giurgiuvenilor de la Astra 2. Elevii lui Ilie Stan s-au impus la scor de tenis, 6 la 0, câte trei în fiecare repriză. Pentru echipa noastră a fost cel de-al treilea succes obţinut în meciurile de verificare, după cele cu Olimpia Râmnicu Sărat (3 la 1) şi Oţelul Galaţi (1 la 0).

În partida găzduită de stadionul „Petrolul” din Berca, echipa noastră a înscris prin Andronic 13’, Ciobanu 29’, Iurcu 35’, Stoica 54’, Chică-Roşă 67’ și Roşu 90’.

Tehnicianul buzoian Ilie Stan a început meciul cu: Stoian –Pîrvulescu, Ghinga, C. Toma – Balgiu, P. Pațurcă, Andronic, Ghe. Anton, Stăiculescu – Iurcu, Ciobanu şi a continuat după pauză cu: Horeboiu (R. Șerban) – Cl. Ionescu, Vîrtej, Perju, Nedelea – Roșu, Poștoarcă, C. Petre – Stoica, Lazăr, Chică-Roșă.

Până la reluarea campionatului Ligii a 2-a, Gloria va continua pregătirea pe plan local, dar și seria meciurilor de verificare. Primul dintre acestea se va disputa tot la Berca, joi, 2 februarie 2021, de la ora 11:30, în compania celor de la Dacia Unirea Brăila.