Anunț Public

Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipelor de handbal și de fotbal, care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020 Liga Florilor MOL și Liga a 2-a Casa Pariurilor, asupra deciziei luate în privința partidelor rămase nedisputate.

Printr-un comunicat de presă, emis în data de 01.07.2020, clubul a oferit două variante prin care suporterii ce și-au achiziționat abonamente puteau avea acces la meciurile de fotbal sau de handal, în eventualitatea reluării competițiilor sportive cu suporteri.

Deoarece, până în momentul de față, data reluării acestora nu este cunoscută, Sport Club Municipal Gloria Buzău va restitui deținătorilor de abonamente contravaloarea banilor pentru meciurile rămase nedisputate, din sezonul competițional 2019-2020.

Astfel, suporterilor care și-au achiziționat abonamente pentru Liga Florilor MOL, li se vor retura banii pentru cele trei partide de handbal nedisputate, iar celor care și-au achiziționat abonamente pentru Liga a 2-a Casa Pariurilor, li se vor returna banii pentru cele șapte meciuri de fotbal nedisputate.

Deținătorii abonamentelor sunt așteptați la sediul clubului SCM Gloria Buzău, cu actul de identitate și abonamentul, în perioada 03 – 12 februarie 2021, între orele 09:00 – 14:00, pentru a-și recupera contravaloarea banilor.

Pentru informații suplimentare, puteți apela numărul de telefon 0338 401 588.

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,
              Ion CAZAN