Gloria îşi păstrează cadenţa în amicale. Alte două victorii pentru elevii lui Ilie Stan

SCM Gloria Buzău a ajuns la partida de verificare cu numărul cinci, din această perioadă de pregătire. Dacă joia trecută învingeau la limită, 2 la 1, pe stadionul „Petrolul” din Berca, pe Dacia Unirea Brăila, două zile mai târziu, elevii lui Ilie Stan au trecut în Crâng, la acelaşi scor, de o altă pretendentă la promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc, Foresta Suceava.

Amical / 6 februarie 2021 / Stadionul Municipal „Gloria” – Buzău

SCM Gloria Buzău – ACS Foresta Suceava 2-1 (1-1)
Au marcat: Maxim Iurcu 41’, Cristian Poştoarcă 85’ / Marius Filip 37’

Ilie Stan a început cu:  Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Sebastian Ghinga, Ciprian Perju, Călin Toma, Cristian Balgiu, Ioan Paţurcă, Cristian Ciobanu, Gheorghe Andronic, Gabriel Nedelea, Maxim Iurcu.

Au mai intrat: Rareş Şerban – Cristian Poştoarcă, Iulian Roşu, Constantin Stoica, Mădălin Socol, Adi Chică-Roşă şi Daniel Vîrtej.

Până la reluarea campionatului Ligii a 2-a, când Gloria se va deplasa la Timişoara pentru confruntarea cu ACS Poli, echipa noastră va mai disputa, în această săptămână, alte două partide de verificare, ambele în deplasare.

Prima se va desfășura miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 12:00, la Cernica, în compania celor de la CS Afumaţi, iar a doua zi, în Complexul Ghencea, de la aceeaşi oră, elevii lui Ilie Stan vor întâlni CSA Steaua.