Pe faze fixe…SCM Gloria Buzău a pierdut primul meci oficial din acest an

Chiar dacă a plecat la Timişoara cu optimism, echipa pregătită de Ilie Stan a pierdut în faţa celor de la ASU Poli, scor 2 la 0, ambele goluri fiind marcate în urma unor faze fixe.

“Am pierdut exact la ceea ce pregătisem. Mă refer la fazele fixe. Tot timpul, în această perioadă, am cerut jucătorilor să eliminăm cornerele și loviturile libere din preajma careului, pentru că au o echipă bună, masivă, cu experiență, și ne pot domina la aceste faze. Exact ce am pregătit, acolo am greșit. Este păcat că am venit până aici și nu am reușit să luăm un punct. Dacă ne dominau sau dacă veneau peste noi și aveau o dinamică extraordinară, poate eram supărat. Dar asta este. Încercăm să învățăm din greșeli. Îi felicit pe cei de la ASU pentru cele trei puncte. Nouă ne rămâne să învățăm din greșeli, iar la jocul următor, cu Rapidul, să încercăm să câștigăm cele trei puncte puse în joc”, a declarat antrenorul Gloriei, citat de Liga2.prosport.ro.

 

ASU Poli Timişoara – SCM Gloria Buzău 2-0 (0-0)

SCM Gloria Buzău: Relu Stoian – Sebastian Ghinga, Cristian Balgiu, Sergiu Pîrvulescu, Ioan Toma, Gabriel Nedelea (Adi Chică-Roşă 69′), Cristian Ciobanu, Paul Paţurcă (Cosmin Tucaliuc 69′), Daniel Vîrtej, Gheorghe Andronic (Iulian Roşu 80′), Maxim Iurcu (Constantin Stoica 80′).

Rezerve neutilizate: Dragoş Horeboiu – Ciprian Perju, Cristian Poştoarcă, Gheorghe Anton, Ciprian Petre.