Gloria, remiză albă în Crâng cu Unirea Slobozia

„Faptul că am stat etapa trecută ne-a incomodat, într-o oarecare măsură. Acest lucru s-a observant în jocul prestat din prima repriză, când am permis oaspeţilor să fie prezenţi în jumătatea noastră. După pauză situaţia a stat altfel. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii, am avut şi o bară, una peste alta sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, dacă ne raportăm şi la starea terenului, care nu a permis să ne impunem jocul. Vom rămâne conectaţi la meciurile pe care le mai avem de disputant şi sper să scoatem maximum”, a declarat Ilie Stan după partida pe care SCM Gloria Buzău a terminat-o la egalitate, 0 la 0, pe teren propriu, în faţa celor de la Unirea Slobozia.

Tehnicianul buzoian a început confruntarea cu: Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Daniel Vîrtej, Sebastian Ghinga, Gabriel Nedelea, Cristian Balgiu, Ciprian Perju, Cristian Ciobanu, Cosmin Tucaliuc, Ciprian Petre, Adi Chică-Roşă.

În repriza secundă au mai intrat: Gheorghe Andronic, Mădălin Socol, Maxim Iurcu şi Iulian Roşu.

Pentru formaţia noastră urmează confruntarea cu Petrolul Ploieşti, programată sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 12:30, partidă ce contează pentru etapa cu numărul 4, în play-out-ului Ligii a 2-a, care poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, Look Sport şi Telekom Sport.

Liga 2 / Etapa 3 / Play-out / Grupa B / rezultate

SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia 0-0
Concordia Chiajna – Aerostar Bacău 3-1
Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Petrolul Ploieşti amânat
CSM Reşiţa a stat

Liga 2 / Etapa 4 / Play-out / Grupa B / 17 aprilie 2021

CSM Reşiţa – Concordia Chiajna
Aerostar Bacău – Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău
Unirea Slobozia stă

Foto: Aurelian Trifan