Gloria, din nou neînvinsă la Ploieşti

SCM Gloria Buzău a terminat la egalitate, scor 1 la 1, confruntarea cu FC Petrolul Ploiești. Partida disputată la Ploieşti a contat pentru runda cu numărul patru a play-out-ului Ligii Secunde la fotbal şi a fost şi cea de a treia în care elevii lui Ilie Stan au plecat neînvinşi de pe „Ilie Oană”, în meciurile directe dintre cele două formaţii, în acest eşalon.

Echipa noastră a deschis scorul în minutul 38 prin fundaşul Daniel Vîrtej, însă, din nefericire pentru aceasta, a fost egalată în primul minut al prelungirilor.

Pentru Gloria urmează confruntarea cu CS Aerostar Bacău, programată vineri, de la ora 17:00, pe stadionul din Crâng. Partida va fi transmisă pe pagina de Facebook a clubului nostru.

La Ploieşti, Ilie Stan a început cu: Relu Stoian – Sergiu Pîrvulescu, Daniel Vîrtej, Sebastian Ghinga, Ciprian Perju – Cristian Balgiu, Gheorghe Anton – Iulian Roșu Ciprian Petre, Cosmin Tucaliuc– Cristian Ciobanu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Gheorghe Andronic 63’, Gabriel Nedelea 63’ şi Maxim Iurcu 70’.

Rezerve neutilizate: Rareş Șerban – Cristian Poștoarcă, David Stăiculescu, Constantin Stoica, Claudiu Ionescu-Racovițeanu, Mădălin Socol.

Liga 2 / Play-out / Etapa 4 / Grupa B / Rezultate
CSM Reşiţa – Concordia Chiajna 2-0
Aerostar Bacău – Viitorul Pandurii Tg. Jiu 1-5
Petrolul Ploieşti – SCM Gloria Buzău 1-1
Unirea Slobozia a stat

Liga 2 / Play-out / Etapa 5 / Grupa B
SCM Gloria Buzău – Aerostar Bacău (23 apr. / 17:00)
Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSM Reşiţa (25 apr. / 12:00)
Unirea Slobozia – Petrolul Ploieşti (25 apr. / 12:30)
Concordia Chiajna stă