Elevii lui Mugurel Măndoiu, victorie la scor la Focşani. Urmează „finala” cu Oţelul Galaţi

Juniorii Gloriei Buzău se află la un pas de calificarea în faza următoare a campionatului naţional U19, echipa pregătită de Mugurel Măndoiu şi Vasile Lazăr acumulând şase puncte din tot atâtea posibile. Sâmbătă, buzoienii au obţinut o victorie care ne scuteşte de prea multe comentarii, 9 la 1, în deplasare, la LPS Focşani: „A fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la altul. Nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei, chiar dacă la pauză am avut doar 2 la 0. Pe lângă cele nouă goluri am ratat şi alte ocazii, iar dacă diferenţa de scor ar fi fost şi mai mare nimeni nu ar fi fost supărat. Poate doar eu, puţin”, a declarat antrenorul Gloriei, Mugurel Măndoiu.

Mugurel Măndoiu, antrenor SCM Gloria Buzău

Pentru echipa noastră au marcat Mădălin Socol (3), Dragoş Lazăr (2), Alexandru Popescu (2) şi Adrian Vîrloi (2).

Deoarece, în etapa următoare, victoria Oţelului Galaţi contra celor de la LPS Focşani, este destul de previzibilă, atât din contextul rezultatelor înregistrate până acum, cât şi al diferenţei valorice dintre cele două formaţii, ultimul meci din cadrul grupelor, cel dintre Gloria şi echipa de la malul Dunării, va fi unul decisiv pentru calificarea în faza următoare a competiţiei.

Jocul dintre SCM Gloria Buzău şi ACS Suporter Club Oţelul Galaţi este programat sâmbătă, 22 mai, de la ora 12:00, pe sinteticul din Râmnicu Sărat.

 

Tot în cadrul campionatului naţional de juniori, dar la U17, echipa pregătită de Anton Nicolae şi Vasile Lazăr a cedat la limită, scor 1 la 2, în faţa celor de la LPS Focşani. Golul formaţiei noastre a fost marcat de David Cozub, în repriza secundă.

„Nici în prima repriză nu am jucat rău. Noi am avut două oportunităţi de a marca, o bară şi o ocazie singur cu portarul, iar ei trei, din care au marcat de două ori. În partea a doua am controlat ostilităţile, am avut şi câteva şanse clare de a înscrie, însă am reuşit să o facem doar o singură dată. Este un scor mincinos la cum s-a jucat. Îmi pare rău pentru băieţi, i-am felicitat la final, însă fotbalul te pedepseşte. Sincer vă spun, chiar nu meritam să pierdem, lucru confirmat şi de adversari”, ne-a povestit antrenorul Gloriei, Anton Nicolae.

Anton Nicolae, antrenor SCM Gloria Buzău

Următorul meci se va desfăşura tot la Râmnicu Sărat, cu ACS Suporter Club Oţelul Galaţi, în data de 22 mai 2021, de la ora 14:00.