Au pierdut la loviturile de departajare

SCM Gloria Buzău a pierdut atât şansa de a se califica în semifinalele Campionatului Naţional de Juniori U19, dar şi şansa de a juca ultimele două faze ale competiţiei la Buzău. Elevii antrenorilor Mugurel Măndoiu, Anton Nicolae şi Vasile Lazăr au pierdut, în urma loviturilor de departajare, confruntarea din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost egal, 1 la 1, pentru formaţia noastră reuşind să deschidă scorul Adrian Vîrloi, în minutul 30. Cum gazdele au egalat cu două minute înainte de finalul primei reprize, iar după 90 de minute tabela a rămas neschimbată, s-a trecut direct la loviturile de departajare, unde, din păcate, SCM Gloria Buzău a ratat de trei ori de la punctul cu var, cu una mai mult decât Ceahlăul, scorul final fiind 11 la 10 pentru echipa de sub „Pietricica”.

Aşa cum menţionam mai sus, semifinalele şi finala Campionatului Naţional de Juniori U19 se vor juca la Buzău, pe stadionul Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter”, fosta „Concas”, pe 7 şi 8 iunie 2021.

La acest turneu s-au calificat Ceahlăul Piatra Neamţ, ACS Viitorul Cluj Junior, CSS Târgovişte şi ACS Campionii Fotbal Club Argeş.