Victorie fabuloasă împotriva campioanei Rapid!

Partidă de Champions League la Sala Sporturilor din Buzău! Ieri s-a desfășurat etapa a doua din Liga Florilor MOL, când handbalistele de la SCM Gloria Buzău au întâlnit campioana en-titre, CS Rapid București.

Sportivele noastre au făcut un meci exemplar, poate unul dintre cele mai frumoase văzute la Buzău, impunându-se pe toată durata partidei, în fața bucureștencelor.

La final tabela a arătat 36 – 29 (18 – 14) pentru Gloria, iar fetele noastre ne-au făcut mândri să fim buzoieni.

Dacă meciul din teren a fost unul de excepție, atmosfera din tribune a fost de-a dreptul incendiară, galeriile celor două echipe oferind un spectacol desăvârșit.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit în buna organizare a partidei de ieri: Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, Inspectoratul De Jandarmi Judeţean Buzău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” Buzău, Direcția de Poliție Locală a Municipiului Buzău, Firma de Pază și Protecție WMC Buzău, Serviciul de Ambulanță Expert Medical, Fan Shop KUSHMA SA și RER SUD SA.

Mulțumim fetelor pentru prestația extraordinară din teren și felicitări antrenorilor și staff-ului tehnic pentru strategia și inspirația de care au dat dovadă în abordarea acestei partide.

Cele mai călduroase mulțumiri merg către publicul și galeria „Peluza Crâng”, fără de care această victorie n-ar fi fost posibilă!

Felicitări, suporterilor! Felicitări, fetelor! Hai Buzău, Buzău!

Foto/Video: Florin Mușetoiu