COMUNICAT DE PRESĂ NR. 248 19.12.2022

Sport Club Municipal Gloria Buzău vă invită vineri, 23 decembrie 2022, începând cu ora 17:30, la partida de handbal feminin, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, când echipa noastră va întâlni formația CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în etapa cu numărul 10 a Ligii Florilor MOL.

Pentru partida de vineri, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarea casă de bilete, în funcție de numărul de bilete disponibile:

Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă vineri, 23.12.2022, între orele 09:30 – 17:30).

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentatnt al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu două ore înainte de începerea partidei, de la un reprezentatnt al clubului SCM Gloria Buzău, prezent la Sala Sporturilor.

 

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!

 

  Director SCM Gloria Buzău,
             Ion CAZAN