ATLETISM / Sezon perfect pentru atleţii de la SCM Gloria Buzău

Final de sezon pentru atleţii de la SCM Gloria Buzău. Şeful secţiei – Dumitru Tudorie, împreună cu o parte dintre sportivii aflaţi sub culorile „roş-albastre” s-au aflat faţă în faţă cu jurnaliştii buzoieni, într-o conferinţă de presă care a avut ca scop rezentarea rezultatelor obţinute de aceştia la concursurile interne şi internaţionale.

57 de medalii, dintre care 36 de aur, 8 de argint şi 13 de bronz, acesta este bilanţul cu care secţia condusă de Dumitru Tudorie se poate mândri după numai un an de la înfiinţare. Mai mult, Marina Baboi a reuşit în numai trei luni de la legitimarea la gruparea din Crâng să tripleze numărul de medalii stabilit ca obiectiv de conducerea clubului înainte de startul sezonului. Aceasta a cucerit 12 medalii (11–1–0) şi este urmată într-un clasament al casei de Peter Hrman cu 9 medalii (3–1–5), Daniel Rus, Cătălin Tocilă şi Horaţiu Zaharia cu câte cinci prezenţe pe podium.

Aşa cum am precizat şi la început, toate detaliile au fost prezentate într-o conferinţă de presă organizată de secţia de atletism a SCM Gloria Buzău, pe care v-o redăm integral.