Aici Ricardo Mihalache, să auzim numai de bine!

În ciuda speculaţiilor făcute pe de o parte şi mai ales a aşteptărilor, de cealaltă parte, derby-ul din Crâng dintre SCM Gloria şi AFC Metalul a fost unul pe bune. Elevii lui George Timiş au avut de înfruntat un adversar ambiţios dar care până la urmă şi-a arătat limitele. Golruile victoriei „roş-albaştrilor” au venit ce-i drept pe final, însă nu putem trece cu vederea apetitul ofensiv al metaliştilor care s-au baricadat în propria-i jumătate apărând parcă un rezultat nul, unul care i-ar fi convenit în condiţiile în care diferenţa de valoare dintre cele două formaţii este evidentă.
Altfel spus, SCM Gloria Buzău a învins sâmbătă, pe stadionul „Gloria” pe Metalul Buzău, într-o partidă ce a contat pentru runda cu numărul 17, a Ligii 3, scor 2 la 0, prin golurile lui Mihalache în minutele 78 şi 85 şi se menţine în fotoliul de lideră a seriei I, cu 44 de puncte. Mai mult, victoria „roş-albaştrilor” coroborată cu egalul Oţelului la Dărăbani, face ca diferenţa în clasament dintre echipa din Crâng şi cea de la malul Dunării să se mărească la cinci puncte.
Pentru elevii lui George Timiş urmează trei partide de foc. Prima, etapa viitoare la Lieşti, peste două săptămâni, pe teren propriu cu Oţelul şi din nou în deplasare, la Miroslava.
Să trecem de aceste trei hopuri şi abia după aceea o să fim supăraţi că „glorioşii” au jucat, în opinia unora, slab cu Metalul şi scorul nu a fost unul conform aşteptărilor.

SCM Gloria Buzău – AFC Metalul Buzău 2-0 (0-0)
A marcat: Mihalache (78,85)
Cartonașe galbene: Gurău, Androne, D. Oprea / Toader, Nedelcu, Bardaș, Ispir, R.Oprea
SCM Gloria: Gurău, Androne, Konate, Danci, Drăguț, Enescu, C. Petre (Calu), Camara, Catană (Cazan), Asăvoaiei (D.Oprea), Chipirliu (Mihalache) Antrenor: George Timiș
AFC Metalul: Toader, Mihăieș, Nedelcu, Spătaru, R. Oprea, Răileanu, Bardaș (Tănase), Ispir, M.Ion (Radu), Iacob, Manea (Sava) Antrenor: Valentin Stan

Vom reveni cu rezumatul video