COMUNICAT DE PRESĂ NR. 132 14.05.2019

Handbalul feminin, la ultimul meci al sezonului!

Sâmbătă, 18 mai 2019, handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău vor întâlni pe teren propriu formația HC Dunărea Brăila, într-un meci contând pentru etapa a XXVI-a, ultima, a Ligii Florilor. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 17:30.

O victorie în acest meci ar putea face ca echipa noastră să încheie sezonul pe un merituos loc 7. Nu va fi însă deloc ușor, formația de la Dunăre fiind un adversar de temut, aflat într-o formă deosebită și având un moral foarte ridicat după victoriile de la Slatina și cel din ultima etapă, cu Gloria Bistrița. Invităm toți suporterii buzoieni la un meci al orgoliilor, unde vor putea admira pentru ultima dată în tricoul Gloriei Buzău jucătoare precum Predoi, Ilyina sau Gedroit, transferate la alte echipe din sezonul viitor.

Biletele costă 10 lei și vor fi puse în vânzare la  casa de bilete a Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” vineri între orele 10.00 și 18.00  și sâmbătă între orele 10.00 si 17.30.

Pensionarii, elevii şi studenţii vor beneficia de bilete gratuite în baza documentelor specifice (cupon de pensie, carnet de elev sau carnet de student) în limita locurilor disponibile.

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN