Transferuri pe bandă rulantă

Ziua şi transferul pentru antrenorul Ilie Stan. Conducerea grupării din Crâng a reuşit astăzi să bată palma cu alţi doi jucători. Este vorba despre fundaşul central Marius Ioniţă şi atacantul Valentin Alexandru.

Născut la Buzău şi crescut la LPS, Marius Ioniţă a debutat în fotbalul mare la Dinamo Bucureşti (U19) şi a evoluat de-a lungul carierei la echipa a doua din “Ştefan Cel Mare”, Oţelul Galaţi, ACS Berceni, AFC Harman, Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna, cu ultimele două în primul eşalon al fotbalului românesc. Marius revine acasă după ce sezonul trecut a jucat în eşalonul secund, pentru ACS Energiticianul.

 

 

 

 

 

A doua achiziţie este atacantul Valentin Alexandru, proaspăt promovat în Liga I cu Chindia Târgovişte, dar a preferat să lucreze sub comanda lui Ilie Stan la Buzău.

Atacantul originar din Popeşti Leordeni a mai evoluat în cariera sa pentru Victoria Brăneşti, Juventus Bucureşti, CS Otopeni, Academica Clinceni, Gloria Popeşti Leordeni, Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chijna. Pentru aceste două echipe din urmă, cât şi la Dunărea, a bifat meciuri în Liga 1, pentru care a înscris două goluri.