COMUNICAT DE PRESĂ NR. 144 09.09.2019

Miercuri, 11 septembrie 2019, urmează un nou meci important pentru handbalistele de la Sport Club Municipal Gloria Buzău. Acestea vor întâlni pe teren propriu formația SCM Craiova. Partida se va disputa în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, începând cu ora 18:00.

Deși echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă și Ilie Romeo a avut un început de sezon bun, a suferit și o înfrângere, având astfel nevoie de sprijinul suporterilor la toate meciurile disputate acasă și nu numai.

Astfel, Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță punerea în vânzare a biletelor și a abonamentelor pentru meciul de miercuri, 11 septembrie 2019.

Prețul abonamentelor este 100 lei.

Comanda și ridicarea abonamentelor se pot face doar marți, 10.09.2019. Atenție! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Vă informăm că spectatorii care doresc să achiziționeze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora.

Momentan, abonamentele se vând doar pentru sectorul E, rândurile 4, 5, 6.

 

Clubul pune la dispoziția spectatorilor bilete la prețul de 10 lei.

Biletele se pot achiziționa marți și miercuri de la următoarele case de bilete:

  • Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 1 casă cu 1 operator (deschisă între orele 10.00 – 18.00).
  • Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 10:00 – 18:00).
  • Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – 1 casă (deschisă între orele 10.00 – 22.00).

Biletele (nu și abonamentele!) pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Vă așteptăm să susținem împreună echipa noastră de suflet!

Hai Buzău, Buzău!

 

 

Director SCM GLORIA BUZĂU,                                      

                Ion CAZAN