O nouă provocare pentru fetele noastre: SCM Gloria Buzău – SCM Craiova

Fetele de la Gloria Buzău Handbal revin pe teren propriu pentru un nou meci dificil, dar extrem de important.

Miercuri,11.09,de la ora 18:00, handbalistele noastre vor avea de înfruntat SCM Craiova, echipă care a pornit cu dreptul în noul sezon, obținând punctaj maxim după două etape.

Fetele noastre promit să facă un joc frumos și să obțină cele 3 puncte puse în joc. Pentru asta au mare nevoie de ajutorul suporterilor, care sunt așteptați în număr mare în tribunele Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Prețul abonamentelor este 100 lei.
Comanda și ridicarea abonamentelor se pot face doar marți, 10.09.2019. Atenție! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Vă informăm că spectatorii care doresc să achiziționeze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora.

Momentan, abonamentele se vând doar pentru sectorul E, rândurile 4, 5, 6.

Prețul unui bilet este 10 lei.
Biletele se pot achiziționa marți și miercuri de la următoarele case de bilete:
– Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 1 casă cu 1 operator (deschisă între orele 10.00 – 18.00).
– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, între orele 10:00 – 18:00).
– Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – 1 casă (deschisă între orele 10.00 – 22.00).

Biletele (nu și abonamentele!) pot fi procurate și online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Hai Buzău, Buzău!