De data asta a fost invers: Gloria pierde la Turnu Măgurele, în minutele de prelungire

Gloria Buzău a fost foarte aproape de a se întoarce de la Turnu Măgurele cu un punct, însă lidera seriei a câştigat printr-un gol marcat în prelungirile jocului.

Altfel spus, Turris rămâne pe primul loc în Liga a 2-a, după ce a învins SCM Gloria Buzău cu scorul de 2 la 1, într-o partidă care a încheiat etapa a X-a. Pentru buzoieni a marcat golul de 1 la 1 Dragoş Huiban, în minutul 87.

Ilie Stan a început partida cu: Dragoş Balauru – Alexandru Gîţ, Dumitru Candrea, Sebastian Ghinga, Gabriel Nedelea, Cristian Balgiu, Dragoş Huiban, Cosmin Tucaliuc, Remus Chipirliu, Valentin Alexandru, Valentin Munteanu. Au mai intrat: Ştefan Enescu, Shiva Pîrcălabu şi Daniel Vîlsan.

“Sunt foarte supărat că am pierdut un joc pe care l-am avut în mână. Noi le-am făcut cadou acel penalty. Am pierdut un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. Problema noastră este mult mai gravă, mai precis, facem în continuare foarte multe greşeli individuale.
Nu mai vorbesc de ocaziile pe care le-am avut. Legat de Turris, nu poţi să loveşti într-o echipă care totuşi este pe primul loc. Nu arbitrii ne-au băgat-o în poartă. Cu arbitraje, fără arbitraje, ei sunt pe primul loc” , a declarat pentru Telekom Sport, Ilie Stan, antrenorul formaţiei noastre.

Meciul de sâmbătă, cu Timişoara, amânat. Jucăm miercuri, la Reşiţa

SCM Gloria Buzău va disputa următoarea partidă tot în deplasare, la CSM Reşiţa, miercuri, 16 octombrie, de la ora 15.00.

Sâmbătă, formaţia noastră nu va evolua, deoarece Poli Timişoara are un jucător convocat la naţionala U19, drept pentru care a solicitat, conform regulamentului, amânarea jocului.

Tot în cadrul etapei a XI-a s-au mai amânat jocurile: FC Argeş – CSM Reşiţa, UTA Arad – Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi – FC Rapid Bucureşti.

Sursa foto: Facebook Turris Turnu Măgurele